вівторок, 15 квітня 2014 р.

Модуль 5. Рефлексія


Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме…
•  Інтернет може бути потужнім інструментом для проведення досліджень.
• Майстерне оперування пошуковими стратегіями допомагає учням і вчителям ефективно шукати корисні відомості та дані в Інтернеті.
Нові сучасні технології пропонують середовище, в якому люди спілкуються та співпрацюють один з одним і наповнюють веб-простір новим змістом. Не слід забувати, що основним аспектом роботи в Інтернеті є дотримання норм авторського права. На мою думку Інтернет відіграє значну роль в житті сучасного школяра, тому вміння працювати з інформацією та критично її оцінювати є дуже важливим аспектом, тому доцільно робити список використаних джерел, що ми і робили в даному модулі.



Дуже корисним для мене в даному модулі були форми для оцінювання веб-ресурсів. Використовувати ресурси Інтернет в процесі навчання необхідно і це значно полегшує підготовку вчителя до занять. Я для себе відкрила багато нових сайтів, які допоможуть мені в подальшому створювати дидактичні матеріали. 


Немає коментарів:

Дописати коментар